+31 (0)543 72 35 25 info@elektrokass.nl

Waar wij voor staan

Elektrokass levert zoals te verwachten van een Duits bedrijf alleen maar eerste klas materialen.

Panelen van Duitse leveranciers, verschillende er van worden in Duitsland geproduceerd. o.a. Solarworld, IBC, Heckert, Risen.

Montagemateriaal wat door zijn robuustheid een mooie vlakke installatie garandeerd. Wij monteren de installaties niet aan de panlatten maar op de dakconstructie zelf. Door de verstelbare beugels is een doorgezakt dak geen enkel probleem. Met de speciale moduul klemmen krijgen de zonnepanelen de ruimte om uit te zetten bij hoge temperaturen. Dit garandeert een installatie die ook over een lange tijd nog hoge opbrengsten geeft.

In omvormers bieden wij keuze. Wij gebruiken standaard (Duitse) Benning en Solarmax omvormers die zich kenmerken door heel hoog rendement (ook op de lange termijn), lange levensduur en degelijkheid. Hiernaast bieden wij tevens Omnik omvormers aan. Deze zijn ontwikkeld in Duitsland maar worden in China geproduceert. Uiteraard is elke omvormer via het netwerk of over internet uit te lezen.

Voor speciale situaties passen wij APS micro omvormers toe. Dit merk heeft een bewezen degelijkheid en een heel hoog rendement. Met de bijpassende ECN monitoring unit is de opbrengst van elk paneel afzonderlijk  af te lezen.